Be my golden sunshine | Cecilia Moberg Brown

Cecilia Moberg Brown

Annons

Be my golden sunshine

God morgon och god jul på er!!
Längesen jag bloggade, men nu känner jag mig mer motivierad till att börja blogga, så jag ska försöka blogga så bra som möjligt månaden ut, och 2014 ska jag verkligen supersatsa! Då börjar det hända mer ;).
Julafton idag iaf! Inledde min morgon med att bli väckt av mamma, haha hon kom in och gav mig min julstrumpa. Den innehöll godis, godis, ÄNNUMER GODIS och ett paket som innehöll en ny plånbok! Skönt med en ny egentligen eftersom min är sliten (haft den sen 7an), men denna har dock amerikanska flaggans motiv och är mindre än min… Är inget fan av saker med amerikanska flaggan, har fått nog av det motiviet!! 
Annars är jag nöjd, bara att alla mina kort inte får plats… Haha lite jobbigt att inte kunna ha med sig alla men men, jag är tacksam ändå! Tack tomten/mamma <3.
Aja, idag blir det en massa mat (inte för min del dock) och presenter hos min fd låtsaspappa och när jag firat klart där ska jag till Gåvan och fira med familjen! Blir mys :), ska ta med mig systemkameran och möjligtvis datorn så att jag kan uppdatera er när jag är där också.
Lär väl avrunda nu eftersom jag måste duscha och fixa mig, men ska försöka blogga sen också så att ni får veta vad jag gjort den senaste tiden :).
Ta hand om er och god jul somsagt! <3
plånka
plånkaa
 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats