Padro del Padra | Cecilia Moberg Brown

Cecilia Moberg Brown

Annons

Padro del Padra

Hello!
Efter att vi hade köpt frukost igår fixade jag min tummagel som hade gått av… Värd information men what ever.
Senare drog vi ut och drack, t.o.m Fellen drack fasten hon är nykterist! Hade rätt roligt tills vi drog till Liljeholmen. Eller ja det var fan inte Liljeholmen, vi var snarare åt helvete. Slutade med att vi fick gå i en timme för att komma till närmsta buss. Sen tog vi isf bussjävlet till Gullmarsplan och sen tuben hem till Josse<333 somnade dirrmode.
Vaknade vid ett idag, så då åt vi frukost, fixade oss och sen drog vi in till stan! Köpte tre tröjor jag tänkte visa er sen :).
Efter det drog vi hem och sen till Fellens pappa.
Så vi har ätit och nu ligger jag och tjillar pga ont i huvudet haha.
Får se om vi åker någonstans ikväll, skulle vara kul men skulle inte banga på att bara sova heller…
Imorgon är det iaf nyår! Tanken var att jag skulle fira det ihop med Märta, Clarre och nga till men har inget busskort så kommer inte längre än till Uppsala.. Verkar iaf som att Niki och Michelle kommer hit så det ser jag fram emot!
Lär avrunda nu för mina inlägg blir så jävla långa hela tiden haha.. Aja take care!!

20131230-202754.jpg

20131230-202814.jpg

20131230-202805.jpg

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats