One smile | Cecilia Moberg Brown

Cecilia Moberg Brown

Annons

One smile

Börjar väl med att säga att jag uppenbarligen är sämst på att blogga och att ifall ni vill “hålla koll” på vad jag gör så är det smartare att följa mig på instagram; brunodarkness (haha), uppdaterar nästan varje dag till skillnad från här…
Helgen var iaf mysig, var hos Alex på chillkrök med mysigt gäng innan vi drog till stan för att åka karuseller. Jag och Saga åkte typ fyra gånger och fyfaaan vad dyrt det var! Roligt var det dock och nu har jag feta blåmärken på mina lår.
Dagen efter det var jag till Elin på förfest vilket var roligt, större gäng denna kväll och vi pratade om allt möjligt. Efter det mötte vi upp folk och sen promenerade vi till Finntorpsbrottet för fekkeee!! Badade, drack, pratade med allt och alla och sånt man gör på utomhusfest. Haha, slutade dock med att jag gick gråtandes hem hela vägen, spräckte framsidan av min telefon, tappade min favoritring i vattnet och blev av med min plånbok. 
Annars var det väldigt kul!
litesommar14

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats