Way Out Wittinge '14 | Cecilia Moberg Brown

Cecilia Moberg Brown

Annons

Way Out Wittinge ’14

I lördags drog jag på Way Out Wittinge med massor med brudar och fy satan så roligt det var!!
Det första vi gjorde när vi kom dit var att att kirra ett bord, sen drog vi dit lite mer folk och körde dricklekar och sen gick det utför. 
Vi stod på borden, på räckena och dansade, och så drog vi upp på scenen och dansade med en av DJsarna (säger man ens så? Lol).
Jag ramlade förövrigt ner från ett bord hahaha kan tänka mig att det såg jävligt roligt ut, låg med ena bordet på benet och resten av kroppen på bänken och asgarvade.
Träffade personer jag inte sett på flera månader vilket var skiitroligt då jag saknat dom. Roligaste var nog att få träffa Anya igen!!
Dansade iaf hur mycket somhelst och hade deeptalk med mina bästa vilket var jäävligt skönt, och så blev jag skitpackad så kvällen var perfekt.
Kvällen slutade iaf med att vi försökte styra skjuts till efterfest, men det gick inte så jag och Felc tog bussen hem och hon ramlade ed cykeln 5 gånger på hemvägen haha. 
Ord kan egentligen inte beskriva hur lyckat och roligt det var men om vi säger så här; detta var en av årets bästa fester i top 3!!

Idag var jag iaf till skolan för att ha en timmes lektion, vilket var idrott. Vi kom fram till vad vi ska ha denna termin och sen gick vi på promenad till Djäkneberget, haha. Tog sedan bussen hem och nu sitter jag här. Ska äta pasta snart (K JÄVLA BRY???) och vid 5 ska jag till Västerås igen för att dansa. TTYL XD
jagochfelcpåwow14felcochsaga14wow14ellaochsaga14elinochmärta14

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats